Rent a house Bonaire
Vakantiehuis te huur
Geografie
Bonaire is een klein eiland gelegen in het zuidelijke Caribische gebied bekend om zijn voortrekkersrol in het behoud van de natuur, in het bijzonder het behoud van het mariene milieu, en voor haar uitstekende duiken, snorkelen en windsurfen, onder andere dingen. Kajak in de mangroves, de zachte baai of onderneming uit in het open oceaan voor een echte uitdaging. Geniet van de aard van het land fietsen of mountainbiken.
Veel beschrijvingen en slogans zijn geschreven over Bonaire: Best Kept Secret, gehaaste, onbedorven, Unforgettable; Diver's Paradise, en de lijst gaat maar door ... Het feit is dat al deze beweringen waar zijn, en dan wat. Een andere waarheid is de statistiek dat meer dan 55% van de aankomsten op Bonaire zijn terugkerende bezoekers!
Er zijn een aantal redenen mensen bezoeken ons eiland. First Timers het algemeen hebben gehoord over het klimaat, het water, zon en wat er te doen. Toen hem werd gevraagd, terugkerende bezoekers in het algemeen zeggen dat ze niet genoeg tijd om alles wat ze wilden op hun eerste bezoek hebben. Als het de derde of vierde reis, het antwoord is in principe hetzelfde, maar met de toevoeging "Het is de warmte en vriendelijkheid van de mensen" dat bezoekers terugkeren jaar na jaar houdt.
Bonaire heeft de reputatie van zijn rug gelegd, langzamer tempo en zeer rustig. Het goede nieuws is dat, terwijl dit allemaal wel waar, het eiland biedt ook een bruisend nachtleven, leuke plaatsen om te bezoeken en restaurants van wereldklasse. Wanneer u voor het eerst naar het eiland, je bent een bezoeker, maar wanneer je vertrekt, je bent een vriend.