Rent a house Bonaire
Vacation homes for rent
Day Trips
Washington Slagbaai National Park
Dit park behoort tot de mooiste plekjes van de Antillen. Naast erg veel flamingo’s zijn er kolibries, papegaaien, pelikanen, hagedissen, leguanen, de beroemde divi-divi bomen en zeer vele cactus soorten. Het park is behoorlijk groot, het duurt ongeveer 3 uur om de route te rijden. Er zijn een aantal bijzondere locaties om te duiken en te snorkelen.
Ezelopvangcentrum
De Donkey Farm is een aparte bezienswaardigheid. Hier wonen meer dan 400 ezeltjes. Ze worden er voorzien van voedsel, drinkwater en medische verzorging en hebben er veel ruimte en vrijheid. U kunt hier op "safari", dit houdt in om met de auto door het park te rijden en de ezels te voeren. De ezels zijn vroeger naar Bonaire gebracht om te werken bij de zoutmijnen. Dit is natuurlijk niet meer nodig, dus liepen de ezels in het wild rond op het eiland en dit zorgde voor nogal wat problemen.
Vlindertuin
Door de import van niet Bonairiaanse bomen en planten verdwijnen de originele planten van Bonaire, waar de vlinders op afkomen. Het is een van de doelen van de farm om een tuin te creëren die de oorspronkelijke planten bevat voor de vlinders.